VATRENA PJEVAČICA

Severina: Olić mi se jako svidio!

23.06.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Severina je u razgovoru za RTL otkrila kako joj je bilo u Brazilu te kako se nosila s bolešću koja ju je tamo zadesila

'Ja sam bila i na Svjetskom prvenstvu 2002. u Japanu i, naravno, volim reprezentaciju. Napravili smo nepretencioznu pjesmu za njih. U Japanu mi je bilo super. Veselila sam se što ću 10 dana gledati Tokio, a o utakmici sam razmišljala tek usput. Međutim, kad smo pobijedili Italiju 2:1, ne znam je li bilo gorljivijeg fana. Ta atmosfera nas jako ponese', kaže vatrena Severina.


No u jednom trenutku raspoloženje je palo, kada se razboljela tijekom puta. 'Nisam razmišljala o tome da ne smijem piti vodu s ledom i druga pića s ledom, da ne smijem jesti salate. Bilo nas je više koji smo dobili virus, ali srećom, trajao je samo 24 sata', objasnila je za Extra magazin RTL-a.

Na pitanje zašto je snimila goli selfie, kaže: 'Moj prijatelj je samo komentirao 'mora da ti je bilo dosadno.' I stvarno je bilo tako. Na nekim slikama vidi se puno više, ovdje se vide dva koljena, dvije ruke i glava', prokomentirala je.

Nije krila oduševljenje jednim igračem tijekom utakmice Hrvatska – Brazil. 'Olić mi se jako svidio kad sam gledala utakmicu. Bio je izvrstan. A što se tiče Meksika, moja prognoza je 2:1 za Hrvatsku', rekla je pjevačica.