NEŠTO SE 'KUHA'

Je li ovom fotografijom Severina otkrila pravi razlog svog boravka u Beogradu?

12.02.2022 u 19:17

Bionic
Reading

Fotografi u Beogradu prije nekoliko su noći snimili Severinu ispred jedne od najpopularnijih ugostiteljskih lokacija u Beogradu. Pisalo se kako je tamo sa svojom ekipom snimala spot, a čini se da bi njezini obožavatelji mogli uskoro doći na svoje s novim albumom, na kojem će, čini se, raditi već dobro znana i provjerena ekipa

Nakon što je proteklih dana snimljena u sitnim noćnim satima u Beogradu, splitska pjevačica Severina produžila je svoj boravak u glavnom gradu Srbije. A zbog posljednje objavljene fotografije mnogi ne kriju sreću, nadajući se kako je Severina ovih dana u Beogradu iz jednostavnog razloga - kako bi snimila novi album i to s dobro znanom ekipom.

Na fotografiji s Instagrama Severina pozira sa svojom 'trojicom mušketira' - menadžerom Tomicom Petrovićem, ali i legendarnim Goranom Bregovićem te skladateljem i producentom Filipom Miletićem. Iako Severina nije ništa napisala pored fotografije, osim da je riječ o 'trojici mušketira', rječitiji je bio na svom Instagram Storyju Miletić.

On je preko fotografije napisao: 'Preslušavanje albuma kod Brege. Approved by Brega.'

možete li je prepoznati?

[FOTO] Maskirana pjevačica: Severina 'uhvaćena' u beogradskoj Beton hali

Pogledaj galeriju

Je li riječ samo o preslušavanju albuma ili je Severina još jednom s Bregovićem obnovila suradnju, za sada nije poznato. Inače, Goran Bregović bio je producent i većinski autor Severininog albuma 'Zdravo Marijo' iz 2008. godine.

  • +5
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL