neobičan odabir

Sestre Kardashian utegnule se u uska odijela od lateksa i otišle na misu

01.03.2020 u 18:01

Bionic
Reading

Kim Kardashian ima osebujan osjećaj za modu i nikada se nije sramila pokazati svoje obline, pa tako ni danas kad se uputila na misu u Parizu u odijelu od lateksa. I njena sestra Kourtney također.

Uska odijela od lateksa izazov su za svaku figuru, a i teško ih je zamisliti kao dobitnu dnevnu odjevnu kombinaciju, no ništa od toga nije spriječilo sestre Kim i Kourtney Kardashian da hrabro Parizom prošetaju utegnute u odjeću koja naglašava svaku, i najsitniju, manu. Osim toga, izgleda jeftino, iako s obzirom da je riječ o modnom brendu Balmain, vjerujemo da su sestre Kardashian iskeširale ozbiljnu svotu kako bi postigle ovaj jedinstven izgled.

Da bi modni nesklad bio potpun, Kimin suprug Kanye West na misu je stigao u kožnoj trenirci i tenisicama.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kanye je zaštitnički grlio svoju suprugu, očito ne mareći previše za njen i svoj modni ukus, ili izostanak istoga. Kimino nevjerojatno odijelo uključuje ne samo uske hlače koje djeluju kao da se u njima nemoguće kretati, nego i rukavice koje kao da su dio jakne. Na bosim je nogama imala ljetne sandale. Njena osebujna modna kombinacija svakako je privukla pažnju, no djelovala je u najmanju ruku strašno neudobno.

Za sličnu kombinaciju u nešto tamnijoj boji odlučila se Kourtney Kardashian, istaknuvši svoju vitku liniju. Vjerujemo da su svi u crkvi primijetili slavne sestre.