ISPROBAJTE VEČERAS

Šest seks poza koje žene obožavaju

07.08.2013 u 07:09

Bionic
Reading

Uživate li u posljednje vrijeme u jednoj, dvije, ili možda šest seks pozicija? Kako bilo, podsjećamo vas na neke koje najviše gode ženama pa ne bi bilo naodmet podsjetiti se malo na njih. Isprobajte jednu (ili možda sve?) večeras!

1.Ona je gore
Ako ste dovoljno sretni da imate djevojku koja tu i tamo zna reći Danas sam ja zadužena da obavim sav posao, jednostavno je pustite da preuzmu kontrolu nad situacijom i - uživajte u vožnji.

Nadređeni položaj žene savršen je u dane kad se ona osjeća energičnom i zaigranom. Kad je ona gore, sama odlučuje želi li postići klitoralni ili vaginalni orgazam budući da je obje vrste orgazma moguće postići ovim putem.

Za zajamčen klitoralni orgazam, žena neka torzo nagne prema naprijed, leđa savije u luk, a prepone neka stišće što bliže korijenu penisa. Umjesto uobičajenih pokreta gore-dolje, pokušajte s bočnim kruženjem kako bi se stimulirala ključna točka i trljanjem povećala osjetljivost. Podignite se uspravno, čvrsto je grleći kad se približi intimni trenutak – to je veliki bonus ove poze.

Da biste maksimizirali njezine šanse za stimuliranje G-točke, navedite je da se nagne prema natrag oslonivši se na ruke.

2. Ona sjedi

Tjedan je bio dug, upriličili ste si romantičnu večeru s crnim vinom, i ako ste dobro odigrali karte, njoj će se žuriti imati ga u sebi. Vjerovali ili ne, ali žene su često raspoložene za brzinski sudar umjesto duge predigre!

Za početak - neka sjedi. Podignite je na kuhinjski pult, na kojem sjedi raširenih nogu dok vi stojite ispred i brzinski uđete. Kut i potisci u ovom položaju stvaraju užitak i zahtijevaju malo vremena. Ona se maksimalno uzbudi stimuliranjem G-točke, a vi, oprez, mogli biste prerano ejakulirati, i to zato što se u ovoj pozi glava penisa trlja o njezinu unutrašnjost pa će vam biti teško kontrolirati orgazam.

Još jedna prednost ove pozicije – ima toliko mjesta na kojima je možete upražnjavati!

3. Misionarski položaj
Misionarski je položaj najkonvencionalniji i, nemojmo to poreći, svi s vremena na vrijeme baš volimo ovu pozu. Ovaj položaj omogućuje, između ostalog, poseban osjećaj bliskosti između partnera. Volimo ga upravo na velikom krevetu spavaće sobe, što samo povećava ugodu.

Ostale su fizičke nagrade neprekidno ljubljenje, dodirivanje i gledanje oči u oči, ma to je poput masaže cijelog tijela, iznutra i izvana!

I zapamtite, i u ovoj pozi se možete igrati, poput uranjanja i izranjanja na maštovit način, tu možete napraviti itekako dobru razliku između nezaboravne i prosječne izvedbe.

4. Poza mačke ('The cat')
E, ovo je položaj kad ćete se dugo, dugo zabavljati. U ovoj se pozi seksualni užitak gradi polako, a rezultat je intenzivan orgazam, za ženu – klitoralni. Stručnjaci to nazivaju tehnikom koitalnog usklađivanja, a muškarac se u ovoj pozi mora pomaknuti malo više u odnosu na klasični misionarski položaj.

On je na njoj, pomaknut prema gore nekih pet centimetara, a baza njegova penisa usklađena je s klitorisom. Žena se nogama omota oko njegovih bedara te kontrolira pritisak i protupritisak. Oboje se zajedno ljuljaju, unatoč njezinu 'otporu' i kontroli ulaska i izlaska. Klitoris će vam biti zahvalan na ovoj pozi!

5. 'Doggy style'
Općenito, većina ljudi upražnjava doggy style. Poza je to u kojoj je žena na rukama i koljena, a on penetrira odostraga. Na taj se način izravno stimulira njezina G-točka, što dovodi do eksplozivnog orgazma.

Ova poza osobito pali muškarce jer imaju osjećaj da je sva kontrola u njihovim rukama. S ritmom ne treba pretjerivati. Dodatno zadovoljstvo muškarac će partnerici priuštiti ako za vrijeme odnosa partnerici prstima stimulira klitoris.

6. Položaj na boku
Položaj gdje oba partnera leže na boku vrlo je ugodan, no muškarci koji imaju tendenciju prerano ejakulirati često ga izbjegavaju. Položaj 'rame uz rame' ograničava raspon pokreta, što bi trebalo rezultirati duljim vođenjem ljubavi, no zahtijeva i stalne pokrete zdjelice i tako omogućuje neprestanu ugodu.

Ovo je ujedno super poza za milovanja i šaputanja na uho i laskavih šaputanja na uho partnerici.