URADI SAM

Šest korisnih savjeta za koje vam treba ono što svi imamo u domu

02.11.2016 u 08:56

Bionic
Reading

Za neke uobičajene radnje koje obavljamo u domu često posežemo za ponekad prilično skupim rješenjima, nabavljamo specifične proizvode ili kombiniramo metode ‘naših starih’, no rješenja su nam ponekad nadomak ruke

Da je svježu mrlju na tkanini moguće ukloniti, odnosno pospješiti njeno uklanjanje gaziranom vodom, više-manje znamo svi, no nije naodmet ponoviti. Gazirana voda nalazi se gotovo u svakom domu, a u nastavku ćemo vam dati pokoji savjet koji uključuje i neke druge gazirane napitke.

Jeste li na primjer znali da gaziranim sokom možete jednostavnije ukloniti prljavštinu i naslage unutar zahodske školjke? Ili da će vam gazirani sok pomoći u uklanjanju prljavština s aluminijskog naplatka kotača automobila? Gazirano piće može vam poslužiti i kako biste produljili život svježe ubranom cvijeću.

Gaziranu colu možete iskoristiti i kao sredstvo protiv probavnih problema, a isti napitak uz malo truda možete pretvoriti u slasno ledeno ljetno osvježenje.

U nastavku pogledajte kratak video u kojem ćete vidjeti ovih nekoliko savjeta te načine na koje ih sami možete provesti.