COWBOY COUTURE

Serija Yellowstone sad postavlja i modne trendove: Svi su apsolutno poludjeli za western stilom

18.01.2023 u 09:52

Bionic
Reading

Lik Johna Duttona postao je inspiracija mnogim modno osvještenim Amerikancima koji s guštom kopiraju muževan stil jakni od brušene kože, širokih košulja, kaubojskih šešira i visokih čizmi koje rado nose i u šetnjama gradom

Serija Yellowstone, popularna kaubojska obiteljska drama, stekla je kultni status od početka emitiranja 2018. godine. Koliko su za njom ludi njeni fanovi najbolje govori činjenica da je western stil uspjela postaviti kao najnoviji modni trend!

Mušku populaciju zaludio je lik Johna Duttona kojeg maestralno glumi legendarni Kevin Costner. Slavni glumac za ovu je izvedbu zasluženo nagrađen i Zlatnim globusom u kategoriji najboljeg dramskog glumca, čime je popularnost svog lika podigao na još višu razinu.

  • +14
Serija Yellowstone Izvor: Profimedia / Autor: Paramount Television / Everett / Profimedia

Lik Johna Duttona postao je inspiracija mnogim modno osvještenim Amerikancima koji s guštom kopiraju muževan stil jakni od brušene kože, širokih košulja, kaubojskih šešira i visokih čizmi koje rado nose i u šetnjama gradom.

'Ljudi žele živjeti i izgledati poput Duttona. Kaubojski stil postao je jako cool', objašnjava Jill Martin, vlasnica online trgovine koja prodaje odjeću kakva se nosi u tv serijama.

'New York nije baš mjesto u kojem je potrebno nositi western čizme, iako je istina da dobro dođu kad krenu kiše i sve postane blatnjavo', govori u šaljivom tonu Hunter Shires, slavni bloger koji je popularizirao ovaj stil pa dodaje:

'Svoje kaubojske čizme obožavam nositi čak i na široke trenirke. To izaziva zbunjenost i propituje uobičajene trendove.'

John Dutton, lik koji vlasnik najvećeg ranča u Montanu, tako je postao neočekivani modni heroj, a popularnost western nezaustavljivo raste diljem Amerike. U tolikoj mjeri da su pojedini dućani s kaubojskom odjećom - ispražnjeni!