OPORAVILA SE

Selena u crno-bijelom ljepša nego ikad

15.06.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Slatka djevojka Justina Biebera uplašila je svoje fanove nakon što joj je naglo pozlilo, pa je završila u bolnici. Ipak, Sel se potpuno oporavila, te je mamila poglede na promociji svog novog filma 'Monte Carlo' u neodoljivoj kombinaciji crnih vrućih hlačica, bijelog topa i crnih gladijatorica

Selena (18) zbilja rijetko kad griješi u svojim modnim odabirima, a štogod da odjene, to je uvijek s mjerom i nikad nije vulgarno. S punim pravom sve je češće nazivaju novim modnim uzorom. Na toj je filmskoj promociji održanoj u Santa Monici nastupila pred oko 500 obožavatelja, a izvela je svoje pjesme 'Who Says', i 'Year Without Rain'.

Inače, njezina mama Mandy Teefey želi da Sel malo stane na loptu jer, kako kaže, ta teen zvijezda ima sulud raspored.

'Selena previše radi. Voljela bih da se više odmara. Ne znam nikoga tko se toliko trudi. Ljudima je malo poznato koliko truda treba uložiti za neku promociju albuma ili filma', kaže Selenina mama. Prema riječima njezinih prijatelja, Mandy je najvažnije zdravlje njezine kćeri i ne trči za zaradom.

Usprkos raznim tračevima koji su kružili – između ostalog da je je Sel trudna, što je odmah opovrgnuto – glumica i pjevačica je rekla da je uzrok njezine hospitalizacije bila samo premorenost.

'Bila sam premorena, potpuno iscrpljena i uza sve to neuhranjena. Imala sam manjak željeza, ništa ozbiljno', rekla je Selena kad se vratila na posao.