U LJUBAVNOJ VEZI

Selena Gomez želi tretman princeze

13.05.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Zvijezda Disneyjeve serije 'Wizards of Waverly Place' Selena Gomez kaže da u ljubavnoj vezi želi da je dečko tretira baš poput princeze

'Želim nekoga tko je sasvim lud za mnom i tko će me nositi kao kap vode na dlanu, baš poput princeze. Želim nešto kao iz bajke!' rekla je Selena.

Selena je bila u vezi s jednim od braće Jonas, točnije s Nickom, ali kaže da sada traži nekoga drugoga, nekoga tko će biti iskren.

'Prije sam željela vezu s glumcem jer sam smatrala da će me on najbolje razumjeti. No sada to više ne želim. Želim nekog slatkog i iskrenog dečka, želim da se svidi mojoj obitelji i prijateljima i da je ljubazan i drag prema svim ljudima', nastavila je Selena.

'Biti kul više nije dovoljno da bi me netko privukao', zaključuje mlada glumica.

Šesnaestogodišnja Selena priznaje da se u slobodno vrijeme najradije druži s Taylor Swift i Demi Lovato: 'Na poslu smo stalno okružene odraslima i moramo se ponašati ozbiljno. Ali kada smo same, konačno možemo odahnuti i ponašati se poput pravih tinejdžerica! Šminkamo jedna drugu, pravimo frizure, pričamo o dečkima.'

Inače, šuška se da su Selena i glumac Taylor Lautner sve bliskiji te ih se sve češće može uloviti zajedno. Oni zasad tvrde da je ta povezanost čisto prijateljske prirode.