U SREDIŠTU POZORNOSTI

Izazovno izdanje: Nitko nije ostao ravnodušan kada je crvenim tepihom prošetala slavna ljepotica

15.05.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Ceremoniju 72. Filmskog festivala u Cannesu otvorio je film 'The Dead Don't Die' koji je tom prilikom premijerno prikazan. Jedna od uloga u filmu pripala je i lijepoj Seleni Gomez koja se pridružila ostatku filmske ekipe na crvenom tepihu. Slavna pjevačica i glumica ukrala je svu pažnju kada je prošetala prestižnim crvenim tepihom

U novom horor filmu 'The Dead Don't Die' koji prikazuje stanovnike malenog gradića Centerville koji se bore protiv zombija, 26-godišnja Selena Gomez utjelovljuje ulogu Zoe, a za filmsku premijeru u Cannesu slavna pjevačica i glumica potrudila se zablistati punim sjajem, s ciljem da na najbolji mogući način promovira novi film redatelja Jima Jarmuscha.

Pop princeza koja se proslavila ulogama u Disneyjevim serijama i filmovima izazvala je pravu pomutnju na prestižnom filmskom festivalu. U trenutku kada se lijepa brineta pojavila na crvenom tepihu, sve oči bile su uprte samo u nju, a kako i ne bi kada je izgledala apsolutno senzacionalno.

  • +9
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proteklih sezona nekad nespojiv spoj crvene i ružičaste postao je vodeći hit u svijetu mode, a upravo ovim modnim trendom vodila se i lijepa pjevačica. Selena je crveni ruž sparila s prekrasnom ružičastom odjevnom kombinacijom s potpisom modne kuće Louis Vuitton, sastavljenom od prošivene satenske suknje maksi kroja s dugačkim prorezom i crop topa.

Cjelokupan stajling pjevačica je začinila srebrnim Jimmy Choo sandalama na petu te prstenom i raskošnom dijamantnom ogrlicom s potpisom modne kuće Bvlgari.

Slavna ljepotica u Cannes je stigla dan prije otvaranja festivala, napravivši pravu pomutnju fanova i paparazza koji su pjevačicu dočekali u zračnoj luci u Nici.

  • +19
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia