POSAO NA PRVOM MJESTU

Selena Gomez ne voli tulumariti

26.03.2012 u 12:49

Bionic
Reading

Disneyjeva zvijezda i djevojka Justina Biebera snima novi film, 'Spring Breakers' o studenticama na proljetnom odmoru, no za razliku od svojih kolegica iz filma Vanesse Hudgens i Ashley Benson, nije zainteresirana za partijanje

'Iako im je Selena jako simpatična, Vanessa i Ashley Benson bolje su se povezale. Prije svega, Sel je i mlađa, a nije toliko nabrijana na izlaske i tulumarenje kao njih dvije. Selena ozbiljno shvaća svoj posao i karijera joj je na prvom mjestu. Pomalo je i sramežljiva, a Vanessi i Ashley nikada dosta lude zabave', rekao je neki poznanik.

U tom novom filmu jednu od uloga ima i James Franco

Inače, uloge studentica koje pljačkaju restoran i krše zakon Vanessi i Seleni bit će nove jer će, poznate kao holivudske 'dobrice', prvi put utjeloviti zločeste djevojke. Osim njih, jednu od uloga ima i Heather Morris iz serije 'Glee'.

Vanessa je otkrila kako u filmu ona i kolegice paradiraju u bikinijima i kratkim hlačicama.

'Moj lik je vrlo otkačen i spreman riskirati. Sviđa mi se što glumim zločestu djevojku, to je zbilja oslobađajuće iskustvo', rekla je Vanessa Hudgens koja se proslavila ulogom dobrice Gabrielle u serijalu 'High School Musicalu'.