UDOBAN KROJ

Ovaj model traperica s potpisom pristupačnog brenda oduševio je trendseterice i brzo nestaje s polica trgovina

10.03.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Kako su već najavili modni znalci, ove sezone ćemo svoje donedavno omiljene pripijene traperice iz kojih se nismo skidali, staviti na dno ormara jer je započela vladavina varijanti širih nogavica

Modni su trendovi katkad nepredvidljivi, no unazad nekoliko sezona svjedoci smo kako skinny modeli traperica sve više uzmiču pred puno udobnijim varijantama poput mom jeansa ili boyfriend traperica.

Stoga je bilo za očekivati kako će dominacija traperica sa širim nogavicama kad tad doseći svoj vrhunac.

Ovakve varijante traperice nastavljaju se na aktualne modne trendove casual i comfy odjeće koja nas ne sputava, a dovoljno je udobna i za home office, ali i šetnju gradom. I izgleda nevjerojatno chic.

Osim toga, udobniji krojevi traperica logičan su slijed porasta popularnosti modnog stila 80-ih i 90-ih kad su šire traperice bile apsolutni hit.

Ako niste spremni odmah uskočiti u izrazito šire krojeve kakve primjerice sjajno nosi nova street style kraljica Katie Holmes, možete se se odlučiti za udobnije traperice umjereno širokih nogavica.

Neke influencerice imaju nepogrješiv instinkt kad se radi o odličnim komadima odjeće za koje ne treba iskeširati cijelo bogatstvo, a među njima je svakako stajliš Španjolka Gracy Villareal čiji Instagram profil naprosto pršti genijalnim kombinacijama koji dolaze i iz svima dostupnih i cjenovno prihvatljivih trgovina poput Manga, H&M-a, Zare...

Gracy je pokazala nekoliko sjajnih stajlinga koje uključuju traperice iz jedne od najpopularnih trgovina odjeće i kad su domaće trendseterice u pitanju - Zare.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Srednje plave, visokog struka i udobnih nešto kraćih nogavica, genijalno izgledaju i s džemperima, udobnim topovima, dolčevitama, T-shirtom...

Riječ je o trapericama koje pristaje svima budući da će zahvaljujući visokom struku, područje struka i trbuha izgledati mršavije, a kroj nogavica ih čini vizualno duljima.

Gracy je Zarine traperice spojila s tamnoplavom dolčevitom, Guccijevom torbom i jednim od najpoželjenijih modela tenisica ove sezone - starkama u crnoj boji.

Zarine traperice su veliki hit među blogericama koje ih ne prestaju hvaliti, a veliki plus im je i pristupačna cijena od oko 20 eura, odnosno oko 152 kune.