NAJUDOBNIJE ZA LJETNE VEČERI

Kraljica Letizia i njezine nasljednice ne prestaju oduševljavati ljetnim stajlinzima, a niti jedan ne prolazi bez omiljenih im espadrila

11.08.2021 u 19:43

Bionic
Reading

Još su jednom svi pogledi bili upereni prema ženskim članicama španjolske kraljevske obitelji i to tijekom njihove večernje šetnje po Mallorci. U prvom je planu, naravno, bila kraljica Letizia, a ništa manje iza nje nisu zaostajale svojim kombinacijama princeze Leonor i Sofia

I ovaj ljetni odmor španjolska kraljevska obitelj provodi na Balearima, točnije na Mallorci, gdje su glavna atrakcija. U prvom je planu, tijekom večernje šetnje, kao i obično bila 48-godišnja kraljica Letizia, koju sasvim opravdano nazivaju najbolje odjevenom kraljicom.

Ovoga se puta za večeru odlučila za kaftan od mješavine lana s potpisom španjolskog brenda Dear Prudence, uz kojeg su se savršeno uklopile espadrile Oysho, kao i velika torba Teixits Riera. Ružičasti kaftana sa crnim detaljima savršeno je pristajao uz njezinu preplanulu put s tek minimalno nanesene šminke, dok je od modnih detalja imala tek zlatne naušnice.

  • +3
Kraljica Letizia s kćerima Izvor: Profimedia / Autor: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Za razliku od nje, buduća španjolska kraljica, 15-godišnja princeza Leonor, odabrala je kraću kombinaciju, koja je uključivala Mango traper suknju s gumbima u koju je ugurala bijelu majicu s velikim volanom koji se spuštao na ramena. Baš poput svoje modno osviještene majke i Leonor je odabrala espadrile, no njezine su bile u bež tonu i s potpisom Macarena Shoes.

Identične espadrile odabrala je i njezina godinu dana mlađa sestra, infanta Sofia koja je uz njih iskombinirala jednostavnu bijelu majicu i par neobičnih tregerica Designers Society.

Kraljica je i ovoga puta espadrile na punu petu zamijenila udobnijim, ravnim modelom, koji se veže oko gležnja, dok je od njezinih kćeri model imao punu petu srednje visine. Ova svestrana platnena obuća s potplatom od užeta, savršena je za ljetne vrućine jer je udobna i prozračna.