TKO JE KRIV?

Sean Penn nije htio ozbiljnu vezu sa Scarlett

09.06.2011 u 09:20

Bionic
Reading

Iako su svi mislili da je Scarlett Johansson prekinula vezu sa Seanom Pennom, čini se da on nije bio previše zainteresiran za lijepu Scarlett

Nakon prekida petomjesečne romanse izlaze detalji o vezi Seana Penna i Scarlett Johansson

Čini se da je upravo Sean Penn završio romansu, uz objašnjenje da ne želi imati ozbiljnu vezu jer se prošle godine rastao od svoje supruge Robin Wright nakon 14 godina. Scarlett je započela vezu s njim odmah nakon razvoda s Ryanom Reynoldsom

Izvor je US magazinu rekao kako je Scarlett forsirala vezu s Pennom, iako on nije htio započeti ništa ozbiljno. Scarlett se upoznala s Pennom jer je namjeravala otići na Haiti koji su pogodila dva jaka potresa 2010. godine, a kako je Sean tamo živio, kod njega se krenula informirati.

'Ona je pristupila Seanu jer je planirala posjetiti Haiti. Znala je da je on živio tamo pa je od njega tražila savjete i informirala se', rekao je izvor.

Iako na kraju Scarlett nije otišla na to putovanje, par se počeo viđati jer su oboje u to vrijeme bili solo, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na vjenčanju Reese Witherspoon i Jima Totha u ožujku.