PONOVNO SAMA

Scarlett baš nema sreće u ljubavi

16.10.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Tek nešto više od godinu dana potrajala je ljubav slavne glumice Scarlett Johansson i marketinškog stručnjaka Nate Naylora

Ne znamo nema li Scarlett Johansson sreće u ljubavi ili se vodi onom Olivije Wilde: 'Kada mi umre vagina, vrijeme je da on ode', no činjenica je da je neodoljiva glumica ponovno sama. Ljubavna veza potrajala je tek nešto više od godinu dana.

U veljači ove godine prvi put je uhvaćena u društvu marketinškog stručnjaka Natea Naylora i tada su bili u vezi bili već pet mjeseci. Upoznao ih je zajednički prijatelj i u početku su bili ludo zaljubljeni, piše Usmagazine.com.

Scarlet je dala naslutiti kako njezinom anonimnom dečku nije lako biti u vezi sa slavnom glumicom, o čemu je i progovorila za svibanjsko izdanje magazina Vogue. 'Mora da je jako čudno biti u vezi s poznatom osobom, no odlično mu ide', rekla je.

Glumica se razvela od Ryana Reynoldsa krajem 2010. godine, a početkom 2011. godine započela je vezu sa Seanom Pennom, koja je trajala pet mjeseci.

Scarlett Johansson je prije mjesec dana viđena i u društvu svog bivšeg dečka Jareda Leta i nakon što su se strani mediji raspisali o tome da je možda prekinula s Nateom, njen je glasnogovornik potvrdio da je u vezi s Nateom te da je s bivšim u prijateljskim odnosima.