MISTERIJ SE NASTAVLJA

Izgleda da operacija Melanije Trump nije bila baš bezazlena, a detalje je otkrio sam Donald

10.06.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Krajem prošlog mjeseca u javnosti su se pojavile brojne teorije zavjere oko situacije i bolesti s Melanije Trump, a iako se već pojavila u javnosti, detalji procedure kojom je podrvgnuta još uvijek nisu u potpunosti jasni. Ponešto novih detalja otkrio je sam Donald Trump

Američki predsjednik Donald Trump otkrio je pri odlasku sa međunarodnog susreta G7 neke detalje o bolesti svoje supruge. Prema njegovim riječima, Melanija je bila na ‘velikoj operaciji’ koja je trajala nekoliko sati, a prema nalozima doktora supruga američkog predsjednika neće moći letjeti zrakoplovom barem mjesec dana.

‘Melanija je željela biti ovdje, no ne može letjeti prema nalogu liječnika’, izjavio je na summitu G7 Donald Trump okupljenim novinarima. ‘Imala je tešku operaciju koja je trajala gotovo četiri sata’, dodao je.

  • +22
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Čini se da je ovo prvi put da je u kontekstu prve dame netko uopće upotrijebio termin ‘operacija’, barem tako tvrdi CNN jer je Bijela kuća dosadašnji boravak Melanije Trump u vojnoj bolnici Military Reed i zahvat kojim je bila podvrgnuta karakterizirala kao ‘proceduru’.

Melaniji Trump izvedena je u svibnju embolizacija dobroćudnog tumora bubrega i dobro protekla, priopćili su tada iz Bijele kuće, no izgleda da se nije radilo o baš tako rutinskom i bezazlenom zahvatu.