RIJEŠITE KVIZ

Niste sigurni jeste li financijski odgovorni? Saznajte jeste li spremni za kredit u tri jednostavna koraka!

24.05.2021 u 08:28

Bionic
Reading

Sberbank Hrvatska je jedina banka na domaćem tržištu koja nudi gotovinski kredit koji povratom gotovine nagrađuje klijenta za urednu otplatu. Stoga, ukoliko vjerujete u svoju financijsku odgovornost iskoristite Sberbank Cashback kredit - kredit koji Vam vraća novac

Među razlozima koji su građane doveli u probleme vezane uz otplatu kredita, jedan dio se odnosi i na pristup prema financijskim obvezama koji je mnoge građane odvee u ovrhe i blokade računa, ali i plaćanje nepotrebnih kamata, dok onaj dio građana koji plaća svoje račune na vrijeme odnedavno na svojoj odgovornosti može i zaraditi. Zanima vas kako? Riješite kratki kviz u nastavku i doznajte raspolažete li odgovorno svojim financijama odnosno usklađujete li svoje mjesečne prihode s troškovima.

1. Pratite li svoje troškove?

a) redovito plaćam obveze, ali ne zapisujem sve što potrošim

b) često neplanirano potrošim novac namijenjen za režije i kredite

c) rijetko pratim svoje troškove i trošim po inerciji

2. Već dugo želite preurediti stan, a šef Vam je najavio povišicu plaće...

a) čekate povišicu prije ulaska u investiciju preuređenja stana

b) isti dan kada je najavljena povišica slavite dobrim shoppingom

c) proučavate ponudu namještaja i tražite majstore nakon primitka dobre vijesti

3. Imate još 1000 kuna na računu, a plaća stiže za nekoliko dana. Vi ćete:

a) Platiti ratu kredita

b) Kupiti cipele koje su Vam za oko zapele prošli tjedan

c) Otići na večeru

Ako ste na dva ili sva tri pitanja odgovorili s opcijom ‘a’, idealan ste kandidat za Sberbank Cashback kredit - gotovinski kredit koji Vam vraća novac. Banka je kroz ovaj brz i povoljan kredit odlučila nagraditi svoje klijente koji redovito plaćaju kredit, vraćanjem do čak 10.000 kuna tijekom otplate kredita. Važno je znati da se povrat isplaćuje svake godine.

Inače, klijent može ostvariti povrat u iznosu od 10% iznosa podignutog kredita, maksimalno 10.000 kuna, a povrat se dijeli se na broj godina otplate. Maksimalni iznos kredita iznosi 110.000 kuna / 15.000 eur i odobrava se na rok otplate od pet do deset godina.

Cashback kredit je povoljan; uz kamatu već od 5,20% te bez naknade za obradu kredita, a istovremeno je i brzi kredit obzirom da je za njegovu realizaciju dovoljno samo nekoliko dana. Bez obzira odabere li klijent fiksnu ili promjenjivu kamatu, kredit u kunama ili eurima kamata će biti jednaka. Ipak, kredit je još povoljniji ukoliko se za njega ispunite pristupnicu na www.sberbank.hr.

Sberbank je jedina banka na domaćem tržištu koja nudi kredit koji povratom gotovine nagrađuje klijenta za urednu otplatu stoga ukoliko vjerujete u svoju financijsku odgovornost iskoristite Sberbank Cashback kredit - kredit koji Vam vraća novac!

SADRŽAJ NASTAO U SURADNJI S SBERBANK HRVATSKA.