claire danes

Savršeno oblikuje tijelo: Ovo je jedna od najljepših haljina, a tek kad joj vidite stražnju stranu

16.01.2024 u 10:37

  • +6

Claire Danes

Izvor: Profimedia / Autor: ROBYN BECK / AFP / CHELSEA LAUREN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Claire Danes izgledala je tako lijepo na dodjeli Emmyja noseći senzacionalnu ružičastu haljinu otvorenih leđa. Glamurozna dodjela nagrada ujedno je bila i prva prigoda za glumicu, koja je u srpnju 2023. rodila treće dijete, da prošeće crvenim tepihom

Za povratak u glamurozan svijeta poznatih i slavnih zvijezda Titanica nosila je vintage Balmain haljinu i oduševila stajlingom koji je odisao starim holivudskim glamurom, a taj izgled dodatno je naglasila kosom boje meda oblikovanom u retro valove ispod kojih su se nazirale blistave naušnice.

No, Claireine svjetlucave naušnice nisu bile jedini privlačan element njezine odjeće. Haljina joj je također bila ukrašena svjetlucavim detaljima na svakom ramenu, dajući strukturu lebdeće haljine prije nego što se otvorila u dizajn bez leđa koji se spuštao niz Claireina leđa.

Sofisticirana i tako elegantna haljina savršeno je pristajala Claireinoj figuri, i činila je veliku razliku u odnosu na srebrnu blistavu haljinu koju je nosila na Fearless Television Emmy Party.

Claire, koja je prethodno osvojila tri Emmyja, oduševila je obožavatelje svojim izgledom inspiriranim Barbie. Nema sumnje, Clairein povratak na crveni tepih svakako je bio trijumfalan.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju