suki waterhouse

Haljina kakva se rijetko viđa: Slavna trudnica u spektakularnom izdanju o kojem se govori

16.01.2024 u 09:15

  • +4

Suki Waterhouse

Izvor: Profimedia / Autor: JC Olivera / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Suki Watehouse s glumcem Robertom Pattinsonom očekuje prvo dijete, a svoj trudnički trbuščić ponosno je istaknula u zanosnoj haljini

Glumica, pjevačica i model Suki Waterhouse na 75. dodjelu nagrada Emmy stigla je u spektakularnoj crvenoj haljini u kojoj je njen trudnički trbuh na najljepši način došao do izražaja.

Peacock Theatre u Los Angelesu sinoć je bio do posljednjeg mjesta ispunjen slavnim holivudskim licima, među kojima se istaknula upravo partnerica glumca Roberta Pattinsona noseći stajling kakav rijetko viđamo.

Lijepa trudnica birala je maksi haljinu trenutno uvjerljivo najpopularnije crvene boje, a svoje obline istaknula je šarmantnim detaljima - senzualnim golim leđima te prorezom koji je otkrivao bočne strane njenog trbuh te bio nisko vezan ženstvenom mašnom.

Gornji dio haljine uspješno je istaknuo i njen struk te isklesane ruke, dok je suknja bila iznimno raskošna, pridajući svemu dodatnu dozu glamura prikladnog događaju.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju

Lijepa Suki smeđu kosu nosila je u raspuštenim valovima te je nanijela minimalnu količinu šminke kojom je istaknula oči te je sve podigla efektnom dijamantnom narukvicom.

Podsjetimo, Suki Waterhouse proslavila se u seriji 'Daisy Jones & The Six', a svoju glumačku karijeru trenutno je stavila na pauzu, u iščekivanju prvog djeteta s partnerom Robertom Pattinsonom, s kojim je u vezi od 2018. godine.