top badići

Savršeni modeli za ovo ljeto: Selena Gomez dizajnirala je kupaće kostime koji će vam sigurno zapeti za oko, a ni cijena im nije previsoka

04.07.2021 u 23:18

Bionic
Reading

Ako još niste pronašli idealni badić za ovo ljeto, Selena Gomez jako dobro zna što se nosi ove sezone. Naime, pjevačica je sudjelovala u dizajniranju badića za brend La'Mariette a rezultat je doista sjajan. Badić upečatljivog print dolazi u različitim modelima i izgleda vrlo efektno

Selena Gomez već posjeduje pravo beauty carstvo, a sada je na dobrom putu postati i modni mogul. Naime, Selena je udružila snaga sa najboljom prijateljicom i bivšom menadžericom Theresom Mingus i poslovnim partnerom Morganom Brutocaoom te je trio kreirano capsule kolekciju kupaćih kostima za brend La'Mariette.

'Bilo nam je zaista zabavno poigrati se sa kreiranjem badića jer i Theresa, Morgan i ja tako volimo provoditi vrijeme na otvorenom. Nakon pregledavanja uzoraka, omiljena boja mi je bila ljubičasta, a željela sam izbjeći uobičajene boje kao što su crvena i bijela. Ljubičasta je imala poseban izgled, a mjestimično smo dodali boje kao što su zelena i neonska – badić doista postaje vaše univerzalno odijelo, bez obzira kako ga nosili' rekla je 28-godišnja pjevačica hita 'Rare.

  • +7
La’Mariette badići Izvor: Profimedia / Autor: La'Mariette/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kolekcija, koja je od neki dan dostupna, sadrži šest stilova: dva gornja dijela, dva donja, jednodijelni badić te sarong koji se također može nositi kao top. Svi dijelovi badića su u istom doista upečatljivom printu naziva 'Aura', a dostupni su u cijenama od 300 do 750 kuna.

'Za nastanak printa 'Aura' inspiracija je bila Selena. Njezina aura blista u svemu što radi, a mi želimo da svi ostali osjete takav transformirajući učinak,' rekao je Brutocao.

No, ovo nije prvi put da Selena sa brendom La'Mariette sudjeluje u dizajniranju badića. Brend je 2019. godine lansirao liniju kupaćih kostima pod imenom Krahs koja je Seleni omogućila kreiranje najprodavanijeg modela badića koji je uspješno sakrio ožiljke od operacije transplantacije bubrega. Godinu dana kasnije, Gomez je otkrila ožiljak u plavom bikiniju s patentnim zatvaračem.