SENZACIONALAN EFEKT

Savjeti vizažistice slavnih: Ovaj trik za nevjerojatno izražajne trepavice morate isprobati

11.04.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Nikad niste u potpunosti zadovoljni izgledom vaših trepavica iako ste isprobali već bezbroj maskara? Uz ovaj savjet koji daje sjajne rezultate bit ćete oduševljeni novim izgledom koji u prvi plan ističe pogled i oči

Čak i ako niste zaljubljenica u make up, u vašoj se kozmetičkoj torbici zasigurno osim korektora ili ruža, nalazi i maskara. Da, ovaj beauty klasik čini veliku razliku i u trenu nas može pretvoriti u pravu zavodnicu, ako je pravilno nanesen.

Staro je pravilo kako trepavice, nikad ne mogu biti dovoljno duge, guste i zavodljivo uvijene. Ali kako to postići bez da eksperimentirate s popularnim ekstenzijama, često nespretnim postavljenim umjetnim trepavicama ili upornim nanošenjem bezbrojnih slojeva maskare - što se dosad nije pokazalo pretjerano uspješnim?

Australska vizažistica Georgie Eisdell, zadužena za besprijekorna izdanja slavnih ljepotica poput Gwyneth Paltrow, Alicije Vikander i Carrie Mulligan, ima genijalan trik koji pouzdano daje rezultate, a bez korištenja ikakvih umjetnih kozmetičkih proizvoda.

Većina nas maskaru nanosi širom otvorenih očiju (a neki i usta). No ako zatvorimo oči, četkica maskare dopire do veće površine i tako se više maskare nanosi na trepavice.

ULIČNA MODA

Trend dopaminskog odijevanja zahvatio špicu: Zagrepčanke se odvažile i nabacile malo vedrije stajlinge

Pogledaj galeriju

To je vjerojatno najjednostavniji trik koji ste ikada vidjeli i zato je tako genijalan. Uz objavu na Instagramu pod nazivom 'Lash Love', Georgie je otkrila svoje čudesno oružje za trepavice: 'Maskaru nanesite od korijena trepavica, a zatim pomičite četkicom do vrha trepavica uz stalno micanje, a bitno je pri tome oči držati zatvorene'.

Ovaj trik doista daje rezultate, a sitne greške kasnije možete otkloniti vatom i veseliti se svojim zavodljivim, maxi trepavicama.

I ako isprobate ovaj beauty trik, razlika je očita! Istina je da je nezgodno nanositi maskaru dok je oko zatvoreno, ali četkica doista bolje obuhvati svaku trepavicu.

No ova metoda ima i jedan minus, a to je da dok nanosite maskaru, dio proizvoda se razmazuje po cijelom kapku, pa ćete imati posla oko uklanjanja ostataka. Ipak, konačni je rezultat neusporediv!