U DUHU 50-IH

Šarmantni trend koji priziva duh prošlih vremena: U ove kupaće kostime zaljubit ćete se na prvi pogled

26.07.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Ne tako davno oblici ženskog tijela uspoređivali su se s vrstama voća, dok su se pojedini modeli kupaćih kostima predlagali specifičnim tipovima tijela, no sve se to prema riječima modne biblije Vogue posljednjih godina promijenilo i žene danas manje-više odustaju od nametnutih pravila kada je riječ o odabiru kupaćeg kostima ili bikinija

Modeli bikinija s visokim izrezima danas se smatraju šik i sofisticiranim odabirom, dok donje dijelove bikinija inspiriranim modom 80-ih danas s ponosom nose žene različite tjelesne građe.

S približavanjem zadnjoj polovici ljetne sezone, uredništvo modne biblije Vogue predlaže da razmotrite ideju nošenja specifičnih modela kupaćih kostima koji prizivaju duh prošlih vremena.

  • +3
Retro modeli kupaćih kostima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o modelima kupaćih kostima i bikinija čiji donji dio stiže s detaljem minijaturne suknje. Inspirirani modom 50-ih i iznimno praktični, ove specifične modele kupaćih kostima i bikinija u aktualnoj sezoni ponudili su brojni poznati brendovi specijalizirani za ljetnu odjeću, poput Norme Kamali i Lise Marie Fernandez.

Modna biblija Vogue predlaže da ovoga ljeta iskusite čari suknja-kostima, a inspiraciju za nošenje istih pronađete u holivudskim divama poput Grace Kelly i Lauren Bacall.

Retro modeli kupaćih kostima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia