NOVOZAGEBAČKA OAZA

Šarmantan i atraktivno uređen bar zadovoljit će i najzahtjevnija nepca

22.11.2016 u 10:00

  • +8

Linea Caffe bar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ino Zeljak

Bionic
Reading

Odnedavno je u Novom Zagrebu otvorena prava mala oaza domaćih craft piva te najukusnije belgijske tople čokolade. Oaza se zove Linea Caffe bar i treća je otvorena lokacija istoimenog kafića. Prva se nalazi također u Novom Zagrebu, a druga u Strojarskoj ulici. Ono što ih izdvaja iz mase ostalih kvartovskih kafića svakako je ponuda pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, ali i atraktivan interijer

Za izuzetno originalan i elegantan interijer novog Linea Caffe bara zaslužna je arhitekticaBoška Bahtijarević iz nagrađivanog Studija Arhitektri.

Prostoromdominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive,smeđe i pješčane bež nijanse, nasuprot kojih stoji zid obojen u jednu odnajpopularnijih boja za uređenje interijera ove sezone - spicy mustard,odnosno boju senfa.

Ambijentalnosti i izuzetnoj skladnosti prostorapridonosi opuštajuća rasvjeta, sofisticiran dizajn, prirodni materijalikorišteni u uređenju, od kojih se izdvaja drvo, te izuzetnaposvećenost detaljima.

Ljupka nova lokacija u Novom Zagrebu savršena je za prvu jutarnju kavu, chill afterwork pivu s kolegama s posla ili pakromantičan spoj za dvoje uz čašu vina.

Vlasnici su u ponudu uvrstili široku paletu omiljenih domaćih craft piva, odličan izbor vina i prekrasne biočajeve napravljene od kvalitetnih organskih sastojaka, a za sve čokoladoljupce tu je nezaobilazan topli napitak u hladnim zimskim danima – neodoljiva gusta i topla čokolada.