pohvale samo stižu

Sanja Vejnović pohvalila se novom frizurom i potom progovorila o 'bolnoj temi' za mnoge žene - starenju

17.02.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Hrvatska glumica odlučila se promijeniti frizuru. Svoju kraću kosu produžila je ekstenzijama, a obožavatelji su zaključili kako joj jednako dobro stoji i kraća i duža kosa. Otkrila je da ne razmišlja o estetskim operacijama, kao ni da se ne boji starenja. Istaknula je kako je samopouzdanje najbitnije jer bez samopouzdanja ni popravci ni pretjerana njega nemaju koristi

Hrvatska glumica koja slovi za jednu od najljepših glumica cijelog svijeta odlučila se za malu promjenu imidža. Sanja Vejzović u InMagazinu se odlučila za promjenu frizure, a rezultat je podijelila na Instagramu gdje su joj pratitelji udijelili mnoštvo komplimenata, uključujući i onaj kako lijepoj ženi sve lijepo stoji.

Kao vrlo lijepa i njegovana žena, Vejnović želi uvijek izgledati dotjerano pa je često u frizerskom salonu.

Njezina kosa je lagano valovita pa ju nije problem oblikovati. Našalila se kako ima poslušnu kosu jer izgleda jednako lijepo kada je ravna i kada je valovita, a može oblikovati i druge frizure s lakoćom.

S obzirom da je nedavno potamnila svoju kosu te ju skratila na dužinu boba, odlučila se nakratko vratiti dugoj kosi i to pomoću ekstenzija koje su na češljiće pa ne uništavaju kosu. Napravljene su od prirodne kose, a još jedna prednost je što se vrlo lako i brzo montiraju.

Na Instagram je stavila dvije fotografije, jednu s kraćom i jednu s dužom kosom te postavila pitanje pratiteljima što joj bolje stoji, no oni se nisu mogli odlučiti.

  • +8
Sanja Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Naravno da volim dobro izgledati i lijepo, i ne samo da u mojoj profesiji izgled isto ima svoju cijenu, ali s godinama normalno. Ne baca me u bed starenje, ni bore ni ništa što dolazi s godinama', rekla je Sanja u intervjuu i priznala da ne razmišlja o filerima, no nema ništa protiv toga. 

Hrvatska glumica je 2012. godine proglašena najljepšom glumicom na svijetu u kategoriji starijih od 40 godina, a njezina ljepota i danas je očaravajuća.