Plavo joj odlično stoji

Sanja Doležal oduševila je ovim stajlingom, tako dobrim da ga nosi već drugi put

29.06.2023 u 17:54

Bionic
Reading

Sanja Doležal objavila je nove fotografije na Instagramu, a svojim stajlingom i porukom oduševila brojne obožavatelje na društvenim mrežama

Omiljena pjevačica i voditeljica Sanja Doležal na društvenim mrežama objavila je dvije nove fotografije i otkrila svima svoju omiljenu boju.

Vječno nasmijana i vedrog duha, Sanja Doležal odjenula se od glave do pete u plavu boju te spremno pozirala, a u opisu objave jasno je napisala: 'Volim plavo', te dodala emotikon sa srcima u očima.

Druga fotografija na kojoj pozira ispod natpisa Dinamo i grba grada Zagreba posebno se dojmila dijelu njezinih obožavatelja. 'Prekrasna Sanja,' 'Baš si zgodna', 'Lijepo ti stoji', 'Vau, ljepotica', nizali su se komentari, a njezina prijateljica i kolegica Karmela Vukov-Colić poručila joj je: 'A ja i plavo i tebe. U plavom. I inače…'

Inače su ženska odijela vrlo moćna i ostavljaju snažan dojam, a dokazala je to i Sanja ovim stajlingom koji kombinira vječnu klasiku i trenutno vladajući, ležeran trend. Tako je odijelo eklektične plave nijanse imalo naglašeno široke nogavica i oversized sako, a Sanja ga je isfurala uz ležerne bijele tenisice i bluzu iste boje.

Ovaj identičan stajling u plavim i bijelim bojama Sanja je nosila i prilikom promocije knjige Danijele Martinović 'Tuširanje duše', a kombinacija elegancije i casual stila itekako joj dobro pristaje.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL