opet promijenila styling

Sandra Perković je opako seksi i ne srami se to pokazati

08.10.2017 u 10:11

Bionic
Reading

Nije neka novost da je naša uspješna atletičarka promijenila odjevni stil no svojom zadnjom objavom, fotografijama na kojima blista u seksepilnom izdanju iznenadila je i najvjernije pratitelje na društvenim mrežama

Baš poput mnogih žena, Sandra Perković obožava modu i voli se lijepo odjenuti. Fotografije svojih kombinacija često objavljuje na službenom profilu na Instagramu i za njih dobiva same pohvale. Ovaj put skupila je lajkove sjajnom večernjom kombinacijom.

Čizme iznad koljena visokih potpetica, mini suknja koja naglašava njezin tanki struk i ružičasti uski top s dugim rukavima i dubokim dekolteom bili su njezin izbor za noćni provod. U posljednje vrijeme često je se može vidjeti s naočalama za vid koje joj odlično pristaju.

Europska, svjetska i olimpijska prvakinja u bacanju diska isklesala je liniju, a figuru dovela do savršenstva. Na njenu ženstvenost i seksipil malo tko može ostati ravnodušan, pogotovo muškarci.

U čemu je tajna njezinog make-overa, je li to nova ljubav o kojoj se u posljednje vrijeme priča je pak riječ o potrebi za ženstvenijim izgledom nakon što je proteklog ljeta napunila 27 godina - nije poznato. Bilo kako bilo Sandra Perković zgodnija je no ikad.

Let’s dance 💃🏼🎼🎉 #FridayNight #GirlThing #LeiLouGirls #LetsDance #TrainLikeABeastLookLikeALady

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Beautiful make up by @madebyiva 🎀💄❤️ #GirlThing #SmokeyEyes #Glamour #Classy #FridayNight

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Miss this guy 🙆🏼🎉 #GirlThing #FridayNight #TkoPijeViseOdZabeImaSveZaDzabe #GoodOldTimes

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

  • +27
Sva lica Sandre Perković Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX