FASHION GURU

Sandi kao da je krenuo u Sibir ili u lov na tuljane: Sa šubarom na glavi i u kožuhu došao na premijeru u HNK

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 02.01.2020 10:09
  • Objavljeno 01.01.2020 u 21:46
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Na premijeri 'Idiota' u zagrebačkom HNK-u pojavio se i pjevač Sandi Cenov sa suprugom, a njihov zimski stajling, primjeren više Rusiji, nego Zagrebu, nije mogao proći nezamijećeno

Morao sam protrljati oči kad sam ugledao Sandija i suprugu. I dalje ne vjerujem da to vidim. Sandi sa šubarom na glavi i u nekakvom kožuhu, a supruga mu u bundi.

Je li to krenuo u Sibir ili možda u lov na tuljane? Mislim da bi se u ovom stajlingu sasvim dobro uklopio u Putinovu sibirsku stražu. A on krenuo na premijeru u HNK…

Nisam vidio još od 70-ih ili 80-ih da frajer nosi šubaru, na ženi još nekako, al' na frajeru…

Da bračni par Cenov dijeli ljubav prema krznu, vidi se i po supruzi koja je nabacila bundetinu od krzna. Možda su pokušali imitirati Beckhamove pa su se upasirali, ali to evidentno nije bilo uspješno.

Tko je vidio u današnje vrijeme nositi krzno, i to pravo, i još u toj količini? Da je umjetno, shvatio bih, iako ovi stajlinzi ne prolaze ni u toj varijanti. I još k tome takav doći na premijeru u HNK?

Vjerojatno je prije bio na adventskim kućicama te se grijao uz loše kuhano vino, vidio da je neki muving u HNK-u pa je svratio. Dobro da nije došao s kobasom u ruci.

  • +14
  • +11

Poznati na premijeri predstave 'Idiot'

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!