HIT SEZONE

Sandale koje obožavaju Francuskinje postaju sve traženije i među svjetskim trendsetericama

24.04.2019 u 20:02

Bionic
Reading

Zlatne sandale već neko vrijeme su predmet požude brojnih Francuskinja, a modni stručnjaci im ovog ljeta predviđaju veliki uspjeh na modnoj sceni

Ako moramo izdvojiti jednu Parižanku koja u svakom trenutku na sebi ima najaktualnije komade i religiozno prati trendove uspješno ih uklapajući u svoj chic stil odijevanja, onda je naš apsolutni izbor Jeanne Damas.

Lijepa Francuskinja i osnivačica popularnog brenda haljina Rouje te najbolja prijateljica seks simbola današnjice, modela Emily Ratajkowski, uvijek je odjevena po posljednjoj modi s naglaskom na vintage stil, a u njezinu ormaru zamijetili smo i nekoliko primjeraka trendi sandala koje obožavaju sve redom Francuskinje.

Zlatne sandale s retro prizvukom, posebice one s tankim remenčićima te pleteni rupičasti modeli, ove sezone će prema mišljenju modnih stručnjaka izazvati veliki uspjeh i postati jedan od najtraženijih trendova među svjetskim trendsetericama.

Kao i brojne francuske trendseterice, Damas svoje zlatne sandale s potpisom brenda Michel Viviens kombinira s apsolutno svime što joj dođe pod ruku. Bez obzira bila to cvjetna haljinica ili traperice širokih nogavica u kombinaciji sa sakoom, lijepa Parižanka u posljednje vrijeme doslovno se ne skida iz trendi sandala.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Casual Tuesday

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Ove sandale toliko su popularne među Francuskinjama da su i poznati francuski dizajneri cipela ove sezone lansirali nekoliko modela zlatnih sandala u sklopu najnovijih kolekcija, a bogata ponuda krije se i u popularnim high street trgovinama.

Gdje kupiti?