DAŠAK GLAMURA

Samozatajni holivudski glumac uživao na Riječkim stepenicama

29.08.2015 u 11:49

Bionic
Reading

Kamene stepenice pored Grand hotela Bonavia deveti put bile su domaćin Riječkim stepenicama, modnoj reviji večernjih haljina, odijela i modnih dodataka koji su u sam centar Rijeke donijeli dašak glamura

Veliki broj posjetitelja s užitkom je pratio čak 15 spektakularnih modnih revija u toploj riječkoj ljetnoj noći, a reviju su došli pogledati i brojni poznati poput Edvina Liverića, Antonije Šole i Nikoline Tomljenović iz grupe ENI.

Posjetitelji manifestacije oduševili su se ugledavši poznatog holivudskog glumca Radu Šerbedžiju koji je revije gledao samozatajno i opušteno te se rado fotografirao s prisutnima.

Svoje modne novitete predstavile su modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske: Vesna Sposa, Hero4Heroes, Katarina Mamić design, Festamo, boutique Rival, Ivana Jurić design, Biba vjenčanice i večernje haljine, Eni Surijan, Martina Kuzlić, Showroom Antonela, salon Marie, Lurex i Gallotti odijela, Ghetaldus Rijeka te učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci iz sektora mode, tekstila i kože jer je ove godine prilika dana i mladima.

Za frizure je, kao i svake godine, bio zadužen tim stilista Perman Experience, a za make-up Paola Peček i Patrizia Jaklin.

Manifestacija Riječke stepenice godinama spaja modu i umjetnost pa je nakon modnih revija upriličen modno-umjetnički performans 'Crveno stablo' umjetnice Sandy Uran.