FASHION GURU

Samouvjereno je Sonja prošetala ljetni stajling, a on bi bolje izgledao na ulicama nekog priobalnog talijanskog gradića, nego na prljavom zagrebačkom asfaltu

  • 16.06.2020 u 13:45

  • Bionic
    Reading

    Na zagrebačkoj špici svi su pogledi pratili zgodnu Sonju Kovač u odličnom ljetnom stajlingu, začinjenom trendovskim natikačama na petu Bottega Veneta i efektnom bijelom torbicom

    Naša zgodna influencerica bome si je dala truda i prošetala se zagrebačkom špicom u pravom gradskom ljetnom stajlingu. Ustvari, poručila nam je da ljeto samo što nije počelo.

    Samouvjereno je Sonja prošetala crno-bijeli kombinezon, a koji bi, iskreno, bolje izgledao na ulicama nekog priobalnog talijanskog gradića, npr. negdje u Pugliji, nego na prljavom zagrebačkom asfaltu. Nažalost, još nije očišćen i to već više od 70 dana. Čudi me samo da nije zaprljala trendi bijele sandalice.

    Ustvari, cijeli je stajling podređen upravo sandalama. Torba, koliko god je efektna, ne dolazi do izražaja, a u nju i ne stane puno, možda omanji burek ili pizza calzone.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.