ZA ISTINSKI ČISTO RUBLJE

Samočistivi program Gorenje Steriltub

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.04.2010 10:12
  • Objavljeno 13.04.2010 u 10:12
perilica rublja

perilica rublja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Gorenje

Rublje je odgovarajuće njegovano samo ako je i unutrašnjost perilice uistinu čista. Stručnjaci u Gorenju sada su razvili poseban samočistivi program SterilTub koji djeluje na 80 odnosno 95 stupnjeva Celzija i vodi brigu o potpunoj higijeni unutrašnjosti vaše perilice rublja

Program djeluje dobrih sat i pol, uz prazan bubanj na visokoj temperaturi (Pamuk 95 °C; Pamuk 80 °C). Veća količina vruće vode, uz dvaput bržu vrtnju bubnja nego kod uobičajenog pranja, dohvaća i najviše točke u kadi i učinkovito uništava bakterije koje se tamo zadržavaju. Na ta će način vaše rublje biti najučinkovitije njegovano i kod preporučene uporabe pranja kod nižih temperatura i sa za okoliš prihvatljivim sredstvima za pranje. Prije svega, više neće biti neugodnog mirisa!

Samočistivi program SterilTub automatski se aktivira, nakon što na gumbu za programiranje izaberete program Pamuk 95 °C, bez predpranja ili Pamuk 80 °C, i pritisnete tipku označenu simbolom za samočistivi program.

Perilice rublja Gorenje temelje se na inteligentnoj tehnologiji UseLogic® koja omogućava energetske učinke kao i učinke pranja i centrifugiranja razreda A. Neprestani razvoj na području smanjivanja potrošnje električne energije potvrđuju najbolji Gorenjevi modeli koji potroše do 10 posto manje električne energije nego što zahtijeva razred A.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi