FASHION GURU

Severini nema ravne, njezina odjeća nije teatralna kao kod drugih izvođačica, od kojih dobiješ tik u oku dok ih gledaš

  • 03.01.2023 u 13:48

  • Bionic
    Reading

    Novogodišnji nastup u rodnom gradu za Severinu je imao posebno značenje, stoga ne čudi to da se za njega i posebno spremila, a njezin odličan stajling nije promaknuo ni oku našeg Fashion Gurua

    Da je ona naša najveća zvijezda, to već znamo, a da je i jedna od najbolje odjevenih, to isto znamo. Seve je oduševila ne samo Splićane, već i cijelu regiju svojim nastupom u Splitu. Naravno da je i ovaj put pazila što će odjenuti, jer njezina odjeća nije teatralna i bez veze, kao kod nekih drugih izvođačica, zbog kojih dobiješ tik u oku dok ih gledaš. Sva sreća da imamo nekoliko pjevačica koje se znaju odjenuti.

    Tako je naša Severina za doček nove 2023. godine izabrala crnu šljokičastu korzet haljinu, ispod je imala crnu dolčevitu, na sve to stavila je lakirane čizme iznad koljena.

    Nije imala neke lude frizure s pletenicama, visokim repovima ili ružnim perikama, već klasično raspuštenu kosu i mora se priznati da - zna.

    • +33
    Severina u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic

    A vidimo da zna i Matija Vuica, dizajnerica haljine koja, nažalost, krajem godine nije dobivala pohvale za svoje kreacije jer je njezina vjenčanica, koju je nosila Adriana Ćaleta-Car, uvrštena na listu kao jedna od najlošijih u prošloj godini na svjetskoj razini.

    Ali kako se kaže - PR je PR, a svi znamo da se umjetnicima koji put omakne neki lošiji uradak, što samo znači da puno rade i da koji put pogriješe, ali Matija je ovim dokazala da je i dalje itekako dobra dizajnerica.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.