KRALJICA STILA

Samo Rihanna može spojiti bisere, šiltericu i tenisice te izgledati kao da je upravo sišla s modne piste

17.08.2021 u 15:12

Bionic
Reading

Glazbenica i poduzetnica Rihanna nebrojeno je puta dokazala kako joj po pitanju stila rijetko tko može parirati

Putena ljepotica koju je nedavno Forbes proglasio najbogatijom glazbenicom te nakon Oprah Winfrey drugom najbogatijom ženom iz zabavne industrije, poznata je po svojim ekstravagantnim kombinacijama koje bi rijetko kome tako dobro pristajale.

Naime, tridesettrogodišnjakinja koja se proslavila još u dobi sa samo 17 godina prevalila je trnovit put od svog rodnog Barbadosa do silnog bogatstva koje je zapravo zaradila zbog svojih projekata u beauty i modnoj industriji.

  • +4
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: TheBigSHotApp / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, Rihanna je Fenty Beauty pokrenula u partnerstvu s francuskim divom luksuzne robe LVMH, u čijem je vlasništvu bilo pola tvrtke. Glazbenica je u početku posjedovala 15 posto Fenty Beauty, ali je prema Forbesu svoj udio od tada povećala na 50 posto. U samo godinu dana od lansiranja, Fenty Beauty je ostvarila više od 550 milijuna dolara godišnjeg prihoda. Ovih dana, prema procjeni Forbesa, vrijedi najmanje 2,8 milijardi dolara.

Rihanna voli eksperimentirati s modom pa je vremenom stekla status nove modne ikone što je ponovno dokazala šećući ulicama New Yorka u još jednoj neobičnoj kombinaciji koja nije za svakoga.

  • +5
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: DIGGZY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modna kameleonka s nepogrješivim osjećajem za stil iskombinirala je upečatljive komade i kreirala neponovljiv stajling sa svojim prepoznatljivim potpisom.

Biseri, tenisice, trendi destroyed traperice, šilterica i kratka jakna sa zlatnim detaljima, rijetko bi kome tako dobro stajali kao Rihanni kojoj osim po pitanju slaganja genijalnih modnih kombinacija, odlično ide na poslovnom polju.