ONA ZNA KAKO

Samo je ovaj detalj potreban za vitkiji izgled

24.10.2013 u 10:22

  • +2

Olivia Palermo

Izvor: tportal.hr / Autor: Getty Images/Sipa/KCS Presse / Splash News

Bionic
Reading

Modni autoritet koji nas svakodnevno inspirira je Olivia Palermo. Žena koja voli, razumije i uživa u modi. No i ona prilikom odijevanja pribjegava malim trikovima kada želi istaknuti struk, izdužiti figuru, a tajna je u jednom modnom dodatku

Proučavajući stil ove modno nepogrešive hodajuće modne enciklopedije, nameće se zaključak kako u određenim kombinacijama Olivia savršeno kombinira remen. Bilo da ga nosi uz konzervativnu haljinu kojoj remen daje posebnu čar ističući struk, ili da ga iskoristi za damski baloner ne postoji trik s remenom koji ova zvijezda ne poznaje.

Remenom razbija kombinaciju šarenih uzoraka

Ako je od glave do pete u printu, ponekad čak i sasvim različitom, Olivia će liniju razbiti remenom u struku i izgledati senzacionalno. Pepita košulja, grafički šareni uzorak suknje, sve crno-bijelo. Olivia ih razdvaja crno-bijelim širokim remenom.

Peplum s predimenzioniranom košuljom

Olivia Palermo potrudi se istaknuti figuru čak i kada je samo u šetnji s psom. No i na događanjima će nerijetko odjenuti veliku košulji ili široku košulja/haljinu koju će utegnuti remenom, malo izvući i postići damski učinak.


293097,293830,293681,293942

Sako remenom stegnut u struku

Za odličan večernji stil Olivia će odjenuti suknjicu i malo duži sako, koji će sasvim drugačiji dojam imati ako ga stegnete efektnim remenom.


Daje oblik i šarm konzervativnoj suknji

Želite izgledati pomalo klasično konzervativno, a opet posebno. Odjenite suknju visoka struka, košulju utaknite unutra i sve stegnite remenom u drugoj boji. Istaknut ćete struk, biti elegantni, klasični, ali opet posebni.