150. GODIŠNJICA

Samo Bazaar može okupiti 150 najbolje odjevenih žena svijeta

29.01.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Povodom 150. godišnjice slavnog magazina Harper's Bazaar, u Los Angelesu je održan party na kojem su čelnici magazina okupili i 150 žena koje smatraju osobama s najviše stila. Emily Ratajkowski, Demi Moore, Salma Hayek i Heidi Klum samo su neke od njih koje su imale čast naći se na toj prestižnoj listi

U petak navečer, 27. siječnja, u Los Angelesu je održan glamurozni party povodom 150. godišnjice slavnog magazina Harper's Bazaar. Tim povodom urednici svih svjetskih izdanja Bazaara napravili su listu na kojoj se nalazi 150 pripadnica ljepšeg spola koje su poznate po svom modnom izričaju, a koja uključuje supermodele, glazbenice, one koje na crvenim tepisima postavljaju nova pravila, ali i one koje tek dolaze. Sve one nalaze se u broju za veljaču, čiju naslovnicu krasi pop zvijezda Madonna.

  • +10
Harper Bazaar slavi 150 najmodernijih žena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A kakva bi to jubilarna godišnjica bila da se ne napravi veliki, glamurozni party, na koji su bile pozvane upravo dame koje su svoje mjesto pronašle na listi Harper's Bazaara. Miranda Kerr, Demi Moore, Ciara, Emily Ratajkowski, Salma Hayek, Heidi Klum, samo su neke od njih koje su s posebnom pozornošću odabrale odjeću u kojoj će se prošetati pred okupljenim fotografima.

 Naslovnica jubilarnog 150. broja magazina s Madonnom 

Iako je u posljednje vrijeme češće viđamo razodjevenu negoli odjevenu, osobito na njezinu Instagram profilu, lijepa Emily Ratajkowski svojim je odabirom haljine sakrila svoje noge, no istaknula dekolte. Haljina se sastojala od donjeg bijelog svilenog dijela, s prorezom sa strane, kako bi do izražaja došle i crne sandale s visokom potpeticom, a gornji, crni dio izrađen je od svjetlucavog materijala i u obliku je korzeta. Za njezinu monokromnu kreaciju zaslužna je Cristina Ottaviano.

 

Najviše ljepotica odlučilo se za crnu kombinaciju, a među njima je najviše blistala pjevačica Ciara koja je, iako u visokom stupnju trudnoće, napravila pun pogodak svojim odabirom haljine. Duga baršunasta crna haljina dizajnerice Rhee Costa, s dubokim prorezom na nogama, koja se spušta skroz na ramena, veže se satenskim remenom ispod grudi i time još dodatno ističe trudnički trbuh.  

Kendall Jenner umalo je zasjenila sve svojim odabirom haljine i pokazala odlučnost i hrabrost, jer na takvu bi se kombinaciju malo tko odlučio. Ona se odlučila za La Perlinu u potpunosti prozirnu crnu čipkastu haljinu s dubokim prorezom koji je sezao gotovo do boka, a ispod kojeg je nosila samo korzet u boji kože.

Među rijetkima koje nisu željele igrati na sigurno i odabrati crnu boju, bile su Victoria Justice i Dakota Fanning, koje su crnim tepihom prošetale, a kako drugačije, nego u crvenim haljinama. Za varijante s odijelima odlučile su se Heidi Klum i Chanel Iman.