TATJANA ŠOJIĆ

Sa srebrom u kosi: Zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' oduševila u glamuroznom izdanju

20.08.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Bosanskohercegovačka glumica Tatjana Šojić, našim gledateljima najpoznatija po ulozi Marije iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', vlasnice kafića 'San Remo', pojavila se na završnoj večeri Sarajevo Film Festivala u kombinaciji u kojoj je plijenila poglede na crvenom tepihu

Sinoć je svečanom dodjelom nagrada završilo 28. izdanje Sarajevo film festivala, a ni ovoga puta nije manjkalo raskošnih kreacija.

Na crvenom tepihu u divnoj kreaciji Studija Kaftan ponovno je oduševila bosanskohercegovačka glumica Tatjana Šojić. Baš kao i na otvorenju, odisala je profinjenošću, a zanimljiva kombinacija crnog topa s asimetričnim srebrnim aplikacijama i duge crne suknje pristajala joj je kao salivena.

VJERNA SVOM STILU

Elegantno izdanje: Daniela Trbović u šljokičastoj haljini zablistala na crvenom tepihu u Sarajevu

Pogledaj galeriju

Look dostojan crvenog tepiha, Tatjana je upotpunila trendi kratkom frizurom koja je istaknula njezinu tamnu kosu protkanu srebrnim vlasima, efektnim nakitom i odličnim make upom.

Tatjana Šojić bez sumnje je jedno od najugodnijih iznenađenja crvenog tepiha, a njena suradnja sa Studiom Kaftan pravo je modno osvježenje i stilska poslastica.

Ništa manje zapažena nije bila ni redateljica i članica žirija na ovogodišnjem SFF- u, Antoneta Alamat Kusijanović koja je za završnu večer odabrala elegantno odijelo s potpisom modnog dvojca Klisab.

Palazzo satenske hlače i crni sako sjajne teksture, ukrašen sigurnosnim iglama i metalnim ringovima još jednom je ostavio dojam modne odvažnosti, koju Antoneta, ne prvi put pokazuje na crvenom tepihu. Lagano skulpturalna, pomalo stroga forma dodatno je naglasila snagu i osebujnost njenog karaktera.