MILAN POPOVIĆ:

'Sa Severinom nisam dvije godine i želim skrbništvo'

08.08.2013 u 15:00

Bionic
Reading

U službenoj izjavi za medije Milan Popović ističe kako on i Severina nisu zajedno od sredine 2011. te traži zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom

'Povodom mnogih medijskih objava o emocionalnom statusu i vezi pjevačice Severine Vučković i poduzetnika Milana Popovića, koje ne prestaju zaokupljati pažnju javnosti, ovim putem iznosimo činjenice, sa željom da se isprave nagađanja i da se poluinformacijama stane na put.

Severina Vučković i Milan Popović nisu u emocionalnoj vezi od lipnja 2011. godine.

Svaki kontakt koji su održavali poslije tog perioda bio je isključivo iz nivoa roditeljske povezanosti, sa željom dogovora oko zajedničkog djeteta i ravnopravnog sudjelovanja u odgajanju i obrazovanju, kao svi roditelji, bez obzira na to što je njihova intimna veza završena.


Gospodin Popović nije imao nikakvu potrebu oglašavati se u javnosti i svoj život dijeliti s medijima, kao što takvu potrebu nije imao ni prije nego što je počeo vezu s gđicom Vučković. Stoga, nije imao potrebu ispravljati niti demantirati sva nagađanja o njihovoj navodnoj vezi i pomirenjima, sve dok se mogao ostvarivati u ulozi oca.

Kako su se vremenom počeli narušavati dogovori koji se tiču roditeljstva, gdin Popović se nekoliko puta pokušao dogovoriti s majkom svog djeteta oko zajedničkog, ravnopravnog sudjelovanja oba roditelja u odgajanju i obrazovanju njihovog sina.

S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja oko zajedničkog skrbništva završeni bez dogovora, gdin Popović je odlučio potražiti pomoć službenih nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i, naravno, svoju ljudsku potrebu da bude otac svom sinu.

Odvjetnički tim gdina Popovića je podnio potrebnu dokumentaciju Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, kao i Centru za socijalni rad, s ciljem da se na taj način izbori za svoje pravo da bude otac svom sinu, da ravnopravno sudjeluje u njegovom obrazovanju i odgajanju, kao i da svom sinu omogući da raste uz oba roditelja, bez obzira na prekid emocionalne veze.'

Nakon izvješća Milana Popovića kontaktirali smo i sa Severininim menadžerom Tomislavom Petrovićem koji nam je rekao da je Milan vidio sina 19. i 20. srpnja ove godine u Dubrovniku te da u svakom trenutku može nazvati pjevačicu i dogovoriti susret sa sinom.
256619,275891,252057,251564