OMV

S Wenger prtljagom otputujte u Švicarsku

11.05.2012 u 13:21

Bionic
Reading

Polako se bliži vrijeme godišnjih odmora i mnogi će svoje slobodno vrijeme iskoristiti za putovanje na more ili u planine. OMV je poznat po tome što brine o potrebama i željama svojih vjernih kupaca pa smo za njih pripremili putnu kolekciju Wenger, sinonim za švicarsku kvalitetu i pouzdanog suputnika

Svi kupci koji na OMV benzinskim servisima u Hrvatskoj skupe 20, odnosno 30 bonus bodova i kupe artikl iz Wenger programa po cijenama sniženima i do 74 posto, mogu sudjelovati u nagradnoj igri i otputovati na šestodnevno putovanje u Švicarsku za dvoje.

Bajkovita Švicarska

Švicarska je najpoznatija kao zemlja satova, čokolade i sireva, no nudi puno više od toga. Sretni dobitnici nagradne igre „Biseri Švicarske“ na putovanju će uživati u prirodnim ljepotama kao što su jezera, planine i slikovita alpska sela, ali i u muzejima i srednjovjekovnoj arhitekturi. Uživat će u posjeti Luganu, Montreuxu i Lausanni, vidjet će Ženevsko jezero i zamak Chateau de Chillon, a moći će prošetati i Bernom, glavnim gradom Švicarske na obali rijeke Aare. Za kraj putovanja, dobitnici će posjetiti Zurich i Luzerno te kratko razgledati Vaduz u Lihtenštajnu i Insbruck u Austriji.

S bonus bodovima do visokokvalitetne kolekcije prtljage Wenger.

Za svaku kupnju na jednom računu u vrijednosti 50 kuna za osobne automobile ili 250 kuna za vozače kamiona od 30. travnja 2012. do 19. kolovoza 2012., kupac dobiva jedan bod, odnosno naljepnicu za nagradni kupon. Svi kupci koji na OMV benzinskom servisu kupe OMV Eurosuper 100 BS MaxxMotion ili OMV Eurodiesel BS MaxxMotion gorivo, ostvaruju pravo na dvostruke bonus bodove, a kupac koji plati račun važećom MasterCard karticom stječe pravo na dva bonus boda bez obzira na iznos računa.


Svi kupci koji skupe 20 bodova mogu izabrati i kupiti torbu za rame, ruksak ili toaletnu torbicu, a ako skupe 30 bodova mogu izabrati i kupiti veliki, mali ili poslovni kovčeg na kotačiće iz Wenger programa.

Putna kolekcija je napravljena prema strogim švicarskim standardima što je jedan od razloga zbog kojeg se svi kupci mogu osloniti na kvalitetu i trajnost artikala te će svakom kupcu osigurati bezbrižno putovanje.

Završno izvlačenje održat će se 20. kolovoza 2012. Za više informacija o akciji Wenger i nagradnoj igri 'Biseri Švicarske' posjetite www.omv.hr.