NAGRADNJAČA

S tportalom na NAJ Božićniji Sajam - dobitnici

13.12.2010 u 11:11

Bionic
Reading

Ostavite iza sebe sve probleme i loše raspoloženje. Dođite na Zagrebački velesajam, jer 17. prosinca započinje najveselija priredba - Naj Božićniji Sajam i traje sve do završetka zimskih školskih praznika, 9. siječnja. A tportal.hr poklanja svojim čitateljima 5x2 ulaznice

Na Naj Božićnijem sajmu velike i male očekuje nezaboravna zabava: kazališna predstava 'Šlampavi Djed Mraz', plesne skupine, klaun Ludek i Jozo Bozo, karaoke, akrobatski rock'n'roll i, naravno, Djed Mraz.

Prvi put na sajmu održat će se natjecanje osnovnih škola grada Zagreba u kićenju božićnih drvaca za 'NAJ-ljepše božićno drvce NAJ-Božićnijeg sajma'.

Božićna čarolija započinje izložbom jaslica i božićnog nakita iz svih krajeva Hrvatske. Za 19. prosinca sa zadovoljstvom najavljujemo predavanje patera Zvjezdana Linića 'Ususret Božiću', kojem će prethoditi koncert božićnih pjesama poznatog zbora mladih Izvor (Crkva Sv. Josipa iz Zagreba). Koncert s početkom u 16:00 sati i predavanje u 17:00 sati održava se u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, a ulaz na koncert i predavanje se ne naplaćuje.

Poznati pjevači hrvatske glazbene scene Maja Šuput, Jacques Houdek, Lana Jurčević, Antonija Šola i Franka Batelić uveseljavat će posjetitelje besplatnim koncertima u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma svakim danom od 17. do 31. prosinca. Nezaboravnu zabavu i ples zagarantirat će vam popularni Jole svojim večernjim koncertom 26. prosinca.

Ove godine osim najvećeg lunaparka u zemlji sve posjetitelje oduševit će i karting staza na kojoj će svi moći isprobati vozačke sposobnosti, a stariji od 16 godina uživat će u adrenalinskom parku.

Šoping s velikim izborom darova za najmilije i dobra zabava očekuju odrasle u božićnoj pivnici s bogatom ponudom hrane, pića i prigodne glazbe.

Važna napomena: 17, 24. i 31. prosinca ulaz za sve posjetitelje je besplatan! Ulaznice za ostale dane od 18. prosinca 2010. do 9. siječnja 2011: 10 kn, parking besplatan.

Dobitnici ulaznice mogu iskoristiti od 18. do 31. prosinca, a podižu ih uz predočenje osobnog dokumenta na Info punktu Glavnog južnog ulaza Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Nataša Tepavac
Dalibor Begić
Nikola Vidak
Vlatka Kink
Nevena Miljuš

Dobitnici ulaznice mogu iskoristiti od 18. do 31. prosinca, a podižu ih uz predočenje osobnog dokumenta na Info punktu Glavnog južnog ulaza Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15.