SVIM SREDSTVIMA

S kim je zaratila Gwyneth Paltrow?

06.11.2013 u 08:04

Bionic
Reading

Nakon što je u listopadu Vanity Fair objavio da je Gwyneth Paltrow bila u vezi s milijarderom Jeffom Soffreom, suprugom modela Elle Macpherson, glumica je odlučila krenuti u rat protiv prestižnog časopisa prije nego što objavi članak u sljedećem broju

'Članak se priprema i mogao bi se objaviti na internetu u sljedeća dva do tri tjedna', piše RadarOnline.
'Previše je resursa potrošeno na tu priču i previše mostova spaljeno da bi se odustalo od članka.'


Naime, već je ranije Vanity Fair objavio da je Gwyneth Paltrow u vezi s milijarderom Jeffom Soffreom od 2008. te da planira objaviti i detalje tog preljuba u idućem broju. Paltrow je putem glasnogovornika demantirala navode Vanity Faira.

Gwyneth je u braku s glazbenikom Chrisom Martinom, a Jeff se prošle godine vjenčao s manekenkom Elle Macpherson. Gwyneth i Jeff, pisao je Vanity Fair, uživali su na njegovoj jahti, a tamo se s njima družila i Kate Hudson. Gwyneth je sve demantirala.

Budući da se članak nije pojavio u najnovijem broju Vanity Fairea, napori slavne glumice posebno su se pojačali.

'Ona želi uništiti reputaciju časopisa prije nego što uopće objavi priču o njoj', pišu mediji.

Paltrow je poslala više e-mailova svojim prijateljima moleći ih da ne sudjeluju u članku. 'Ako vas pitaju za izjavu ili komentar, molim vas da odbijete. Također, preporučujem svima, nemojte nikad više surađivati s ovim časopisom.'

Četrdesetjednogodišnja Paltrow navodno je nagovorila Georgea Clooneyja da povuče svoje pojavljivanje na tradicionalnom holivudskom izdanju časopisa, ali ima problema s Julijom Roberts, koja je navodno bliska s glavnim urednikom Graydonom Carterom.

'Julia ignorira Gwyneth, nema problema s Graydonom i želi se pojaviti na naslovnici tog broja', piše se nadalje. Svi oni koji se odbijaju pokoriti Gwynethinim zahtjevima vjerojatno riskiraju kraj prijateljstva s njom.