PREMA VIŠE OD 500 ODREDIŠTA

Ryanair pustio u prodaju 500.000 karata po svega osam eura

07.09.2010 u 11:27

Bionic
Reading

Niskotarifna aviokompanija Ryanair je, u periodu od ponoći 6. rujna do ponoći 9. rujna, pustila u prodaju pola milijuna karata po cijeni od osam eura po sjedalu s uključenim taksama za putovanja tijekom listopada 2010.

Ove karte po osam eura u jednom smjeru bit će dostupne putnicima na više od 500 Ryanairovih europskih ruta, uz uvjet da ih kupe na stranici www.ryanair.com prije ponoći u četvrtak, 9. rujna, a promotivna akcija odnosi se na putovanja utorkom, srijedom i četvrtkom tijekom listopada 2010.

Ryanairove zrakoplovne kate za osam eura uključuju sve takse i naknade, tako da putnici koji odluče izbjeći diskrecijsku naknadu plaćajući Ryanairove najjeftinije letove karticom MasterCard Prepaid mogu putovati s ručnom prtljagom, koristiti priority boarding, online check-in i letjeti po ovoj promotivnoj cijeni.

Stephen McNamara iz Ryanaira je povodom nove promotivne akcije izjavio: 'Samo Rynair prodaje aviokarte po najnižim tarifama u Europi, garantirajući da neće naplatiti naknadu za gorivo. Osim što imamo najniže tarife, mi smo i na prvom mjestu u Europi u obavljanju svojih operacija na vrijeme, i to na više od 1.100 letova. Od ponoći, 6. rujna, putnici mogu kupiti karte za letove na više od 500 europskih destinacija u listopadu. Ove karte se mogu kupiti samo do ponoći u četvrtak (9. rujna) i kako će ubrzo biti razgrabljene, savjetujem putnicima da požure na www.ryanair.com i kupe karte prije no što se rasprodaju.'