za privlaČenje pogleda

Ružičasti look kraljice Letizije potvrđuje: Ove zime kaput jarke boje ultimativni je dodatak svakog modnog ormara

22.12.2022 u 09:55

Bionic
Reading

Živopisnija nego ikad, kraljica Letizia stigla je ne predstavljanje novog projekta bolnice Niño Jesús. Njezin stajling za ovu prigodu svakako je privukao pažnju. Iako u osnovi vrlo klasičan komplet, boja mu je davala poseban štih

Nakon putovanja u Los Angeles, a zatim obilježavanja 15. godišnjice BBVA Microfinance Foundationa u Madrid gdje je servirala jednu od najboljih bordo haljina a potpisom Massimo Duttija, kraljica Letizia svoj prepun tjedni raspored završava posjetom bolnice Niño Jesús. Povod dolaska bio je najnoviji projekt 'Yo cuento', kazališna radionica koja okuplja dramaturge i djecu pacijente s Neurološkog odjela u bolnici kako bi se njihov prijem učinio ugodnijim i zabavnijim.

Unatoč činjenici da je dan bio poprilično siv i tmuran, kraljica se odlučila za jednu od najživljih boja sezone – fuksija ružičastu, nijansu koju je modna kuća Valentino učinila jednim od najpoželjnijih trendova. Tako je kraljica Letizia premijerno predstavila štofeni kaput vintage stila s potpisom Hugo Bossa koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ružičasti look kraljice Letizije

Svojim potpuno ružičastim lookom kraljica Letizia iznenadila je odabirom jedne od najrjeđe zastupljenih boja u svojoj garderobi. Hugo Boss stajling neodoljivo je podsjećao na Barbiecore stil, a Letizia je spomenuti kaput kombinirala s jednako ružičastim hlačama i bluzom s naborima. Kontrast je dodan suptilnim detaljima – tankim kožnim remenom te špic sandalam niže pete, modelom iz nove Massimo Dutti kolekcije.

Stajling sačinjen od vrlo klasičnih i pomalo uštogljenih komada – hlača na peglu cigareta kroja, lagane bluze te kaputa s ušivenim džepovima na preklop, istaknutim strukom te kopčanjem na gumbe kao nositeljem ove modne kombinacije, španjolska kraljica odabirom kaputa jarke boje podigla je posve drugu razinu. Njezin stajling dokazuje ono već rečeno – ove sezone kaputi u jarkim bojama su itekako poželjan dodatak u ormaru.

  • +19
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije