FASHION GURU

Više se zgražam nad ovom frizurom Tončice Čeljuske nego nad dekolteom koji je nedavno pokazala

  • 16.10.2020 u 13:11

  • Bionic
    Reading

    Predstavljanje knjige privuklo je neka poznata lica, među kojima se našla i Tončica Čeljuska. Usprkos rastućem broju oboljelih od koronavirusa, dame su spremno pozirale pred fotoobjektivom natiskane jedna do druge – bez maski i u, blago rečeno, zanimljivim stajlinzima

    Tončica zna kako u ovo nepovoljno i čudno razdoblje skrenuti pozornost na sebe - nedavno je uzburkala javnost pojavljivanjem na HRT-u s dubokim dekolteom pa su se ćudorednici sablažnjavali, ali im je zato Indirin dekolte do pupka nešto prihvatljivo, no meni je, eto, baš obratno.

    Moram priznati da se trenutno više zgražam nad njezinom frizurom koju je pokazala na predstavljanju knjige. Čak bih rekao da Tončica ovaj put nije imala svijetli trenutak kao u svojoj emisiji, a to je definitivno bila ružičasta haljina.

    Ova tamna kreacija na njoj nije nešto što me oduševilo. Etno detalj plus volani i, po mojoj procjeni, šantung svila nisu baš istaknuli najbolje od Tončice, a da stvar bude gora, frizura i šminka nisu pomogli, već još više upropastili cijeli stajling.

    Poznati na predstavljanju knjige Izvor: Promo fotografije / Autor: G.I.TEPES

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.