FASHION GURU

Rozga i Šuput natječu se koja će bolje izgledati na Danima piva, a pobjednica je...

  • 03.09.2018 u 14:36

  • Bionic
    Reading

    Dani piva poslužili su kao pozornica i za modne eskapade naših estradnih zvijezda Maje Šuput i Jelene Rozge. Za razliku od Šuput, koja u svom stilu i dalje fura neshvatljive modne kombinacije, Rozga se odlučila za stajling koji je iznenadio i samog Fashion Gurua

    Nažalost, u Hrvatskoj ne postoje nikakvi bolji spektakli, pa se naše pjevačice natječu koja će bolje izgledati na Danima piva.

    Moja slatka Maja Šuput otvorila je tu značajnu manifestaciju, a siguran sam da su klinci u publici bili presretni jer su se, kad su ugledali njezinu kreaciju, mogli poistovjetiti s nedjeljnim ručkom i aranžiranjem stola ili je pak neke podsjetila na zagorske vikendice.

    • +20
    Maja Šuput nastupila prve večeri 32. karlovačkih dana piva Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

    Sve u svemu, navikli smo gledati je kroz tamne sunčane naočale. Za razliku od Maje, koja još uvijek tjera neshvatljive modne kombinacije, Rozga se odlučila za stajling koji je i mene iznenadio.

    • +7
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac

    Srećom nije, poput Maje, dopustila da s nje vrište omiljeni joj dizajneri, već je decentno pokazala da ipak kuži modne trendove. Ne želim je puno hvaliti da je ne ureknem, ali Jelena stvarno dobro izgleda.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.