KAMPANJA ZA LARIE

Romantično izdanje lijepe Tamare Garbajs

24.11.2016 u 15:01

  • +12

Tamara Garbajs u modnoj priči Marine Lacković Larie

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica Marina Lacković za brend Larie predstavlja svoju šestu kolekciju koju je kreirala od najfinijih materijala kao što su čista svila, lan i pamuk, a koji i ovoga puta garantiraju posebnost i kvalitetu

Inspiraciju crpi iz prošlih stoljeća pa je tako i ovoga puta svoje kreacije stvarala prema stilu koji je obilježio prijelazno razdoblje iz 19. u 20. stoljeće. U novoj kolekciji javljaju se i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

Osim koloritom, a prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa, bijela i zelena u raznim romantičnim dezenima, dizajnerica se poigrala  modelima - haljine kreirane od sedam metara čiste svile, haljine 'x' kroja napravljene od volana punog kruga te nezaobilazna odijela sada su već dobro poznata ženstvena poslastica brenda Larie. Maštoviti blejzeri, kaputići i ogrtači čine ovu kolekciju potpuno drugačijom, dok je rubne čipke povezuju iz modela u model.

Svakom kolekcijom i kampanjom Marina postavlja ljestvicu više pa je tako ovoga puta odlučila snimiti kampanju na dvjema lokacijama s dva modela. Prvi dio kampanje snimljen je nedaleko od Zagreba, na planini Kalnik, u srednjovjekovnoj gradini Mali Kalnik, a uz pomoć mlade Gordane Dude. Drugi dio kampanje snimljen je u poznatoj gradskoj kavani Johan Franck s glumicom Tamarom Garbajs, Marininom muzom te zaštitnim licem.

Za oba snimanja zadužen je bio tim koji su činili Karmen Poznić za fotografiju, MUA Nina by Nikolina Bobinac za šminku i kosu te Matea Makelja i Nikolina Lacković Mandić kao asistentice.