SEZONSKI ADUT

Romantične i lepršave: Ovo su najljepše maksi haljine ove sezone

07.07.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Boho haljine maksi dužine od laganih i kvalitetnih tkanina najčešći su odabir ljubiteljica mode u vrućim mjesecima, a brojni brendovi i ove godine potrudili su se da ne manjka njihovih zanimljivih verzija koje mame s polica trgovina

Takozvani boho stil u modnim krugovima pojavljuje se posljednjih dvadesetak godina predstavljajući najbolje od ere hipija, boemskog stila i romske kulture, s prepoznatljivim odjevnim komadima koji najčešće uključuju detalje poput resica, volana, cvijetnog i kašmirskog uzorka.

Boho stil nezamisliv je bez dugih haljina maxi kroja, u zemljanoj paleti boja ili živopisnom uzorku, a osim u ljetnoj sezoni ove haljine posljednjih godina sve se više nose i viđaju u hladnim mjesecima.

  • +9
Boho haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Lepršave romantične ljetne haljine, razigrano ukrašeni dodaci kao što su torbe od rafije i šeširi te nakit od školjki mješavina su hipijevskog šika i prazničkog osjećaja kakav želimo u svakodnevnom životu, a brendovi poput Zimmermanna, Isabel Marant i Cult Gaie ove sezone prednjače u ponudi boho haljina neodoljivog izgleda.

Današnji dizajn boho haljina ne temelji se isključivo na hipijevskom štihu sedamdesetih, već su reinterpretacija boho chica iz nultih. Dobra stvar je što ćete ih, osim na ljetnom odmoru, rado nositi i na gradskim ulicama.