SAVRŠEN SPOJ

Romantična haljina na lijepoj glumici pun je pogodak

30.03.2017 u 10:23

  • +5

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Glumica Naomi Watts slovi za jednu od najbolje odjevenih dama na crvenim tepisima i iako kaže da nosi štikle samo kada baš mora, u Las Vegasu je plijenila pažnju u elegantnim cipelama i romantičnoj haljini

48-godišnja glumica sudjelovala je na konvenciji nazvanoj CinemaCon, na kojoj je održala i kratak govor, a u prvom je planu ipak bio elegantan stajling zahvaljujući romantičnoj Valentinovoj haljini.

Ženstvena kreacija dolazi iz predjesenske kolekcije za 2017. godinu, a Valentinov dizajner Pierpaolo Piccioli bio je u romantičnom raspoloženju i prilikom kreiranja jesensko-zimske kolekcije. Osim što su haljine romantične i predstavljaju snažnu ženu koja odiše elegancijom, mnoge su oduševile zbog vintage detalja.

Poluprozirna haljina Naomi Watts u plavoj boji ukrašena je bijelim resicama u redovima i šalom koji se veže u mašnu. Uz bijele štikle Tabithe Simmons, koje se kopčaju oko gležnja, Naomi je odabrala glamurozni crveni lak za nokte i damske viseće naušnice te naglasila plave oči koje je isticala i boja haljine.

Strani mediji pišu da je za ovaj romantični, ali upečatljivi stajling zaslužna Jeanann Williams, stilistica koja često odijeva najveće zvijezde i holivudske dive, ali glumica je u intervjuima priznala da se i sama voli dotjerati za crveni tepih.

'Uživam na crvenim tepisima jer je to ipak prilika da se izrazite na jedan način. No ipak me nećete vidjeti u štiklama ukoliko ih baš ne moram nositi', izjavila je Naomi jednom prilikom za NewBeauty.