OBOJE PATE

Robert Pattinson napustio dom Kristen Stewart

21.05.2013 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što je objavljena vijest o njihovom prekidu zvijezde 'Sumraka' poduzele su radikalne korake. Robert Pattinson spakirao je svoje stvari i sa svoja dva psa, Bearom i Bernijem, napustio dom Kristen Stewart u Los Felizu

PopSugar piše da je Robert Pattinson smjestio svoja dva ljubimca na suvozačevo mjesto, dok su putne torbe, nekoliko vreća za smeće i bicikl popunili ostatak kamioneta.

Mediji pišu da je par, koji je u posljednje vrijeme prekidao i mirio se, stavio na led svoju četverogodišnju vezu, ali da su se dogovorili da će smjeti izlaziti s drugim osobama. 'Dogovorili su se da se smiju viđati s drugim ljudima, ali je Kristen zbog cijele stvari jako tužna', izjavio je izvor za HollywoodLife.com.

'Ona trenutno nema nikakvu želju biti s bilo kim, a pomisao da bi Robert mogao biti s drugom ženom izaziva joj mučninu u želucu. Depresivna je, i to s pravom. Njezini dobri prijatelji joj prave društvo i daju podršku. Iako je ovo težak period za oboje, čine se da Kristen više pati.'

Zvijezde 'Sumraka' prekinule su na dva mjeseca prošlog ljeta, nakon što je otkrivena njezina afera s redateljem Rupertom Sandersom. Tabloidi sada pišu da bi ta stara priča mogla biti razlog novog prekida.

'Sve se to ponovno obnovilo. Puno se pitanja otvorilo, problem s preljubom, njezina sebičnost i činjenica da je stalno ćudljiva', rekao je izvor za US Weekly.

Robert je također izgledao nesretan u nedjelju, kad je iznosio svoje stvari iz Kristenine kuće.

'Bio je tamo možda 30 minuta. Kad je izišao, stražnji dio kamiona bio je pun stvari. Koferi, bicikl, stvari ubačene u vreće za smeće… Izgledao je stvarno jadno, poput čovjeka koji je upravo bio izbačen.' Međutim, baš kao i zadnji put, par se možda nije zauvijek rastao.

Prošlog se tjedna činilo da Kristen napustila dom koji dijeli s engleskim glumcem. Unatoč tome što je Robert slavio 27. rođendan, Kristen je ostala u kući prijateljice u susjedstvu.

Zvijezde 'Sumraka', kako je ranije najavljeno, trebale bi se zajedno ovog tjedna pojaviti u Cannesu, no nijedno od njih nije fotografirano na festivalu, piše Daily Mail.