STAJLING ZA PET

Rijetko tko ovako dobro nosi traperice s perjem

15.09.2016 u 10:19

Bionic
Reading

Dizajneri je obožavaju jer savršeno spaja njihove kreacije u primamljive kombinacije, a žene joj se dive zbog modne hrabrosti. Olivia Palermo i na reviji Michaela Korsa opravdala je status modne ikone jer rijetko tko ovako dobro nosi traperice s perjem kao ona

Dok drugi sanjaju pogledati barem jednu prestižnu reviju na njujorškom Tjednu mode, Olivia Palermo može birati kada će doći, a kod gotovo svakog dizajnera čeka je mjesto u prvom redu.

Ljubiteljica skupocjenih i otkačenih krpica nije propustila reviju slavnog Michaela Korsa i usput je iskoristila priliku odjenuti njegove neobične traperice.

Lijepa Olivia pronašla je idealnu mjeru trapericama koje su ukrašene nojevim perjem te je na njih uparila klasičnu bijelu košulju nešto duljih rukava i tanku vestu.

Bijela košulja klasik je koji nikada neće dosaditi, a ni izaći iz mode, a Olivia zna da je idealna za otkačene kombinacije kao što su ove traperice i da će donijeti dozu elegancije koliko kod luckasti bili drugi komadi u kombinaciji.

Olivia @oliviapalermo by #timuremek #newyork #oliviapalermo

Fotografiju objavljuje ?? Timur Emek™ (@timuremek_photography)


Poput hlača, i košulja i vesta također su iz kolekcije Michaela Korsa. Uvijek dotjerana trendseterica sve je začinila pomalo glamuroznim štiklama Giambattista Valli koje su se isticale zlatnim detaljima.

Budući da su upečatljive traperice ukrašene nojevim perjem, i cijena im je od 15.000 kuna prilično upečatljiva pa ih vjerojatno nećemo tako često viđati.