LASKAVO IZDANJE

Rijetko se viđa u javnosti: Lada Tedeschi Fiorio plijenila pažnju stajlingom na zagrebačkoj špici

15.06.2021 u 13:34

Bionic
Reading

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu sinoć je otvorena izložba 'Under Construction' koja fotografski priča o uličnoj modi pod građevinskim skelama ranjenog Zagreba. Na poziv autorica izložbe, fotografkinja Ane i Slavice Josipović, brojni uzvanici došli su odjeveni u svoje omiljene kombinacije, među njima i Lada Tedeschi Fiorio

Umjesto lajkanja na Instagramu, pred opusom od 15 fotografija okupili su se brojni uzvanici, među kojima su bila eminentna modna imena, ali i stilizirani prolaznici kao najčešći fokus ovih fotografkinja.

  • +64
Izložba 'Under Construction' Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish, Blaž Bužančić, Pavao Bužančić

Poseban gost na izložbi bila je Slavka Pavić, 93-godišnja fotografkinja koja je svojim objektivom zabilježila nekoliko zanimljivo odjevenih uzvanika. Među njima se našla i rijetko u javnosti viđena Lada Tedeschi Fiorio te je rado pozirala ovoj legendarnoj fotografkinji. Ladina majka, bivša sutkinja Đurđa Tedeschi, koja u domaćoj javnosti nosi titulu ikone stila, jedna je od osoba čija je fotografija prikazana na izložbi 'Under Construction'.

Ova najmoćnija poslovna žena u Hrvatskoj, prema odabiru magazina Lider, plijenila je pažnju svojom odjevnom kombinacijom na izložbi odjevena u model cvjetne haljine laskavoga kroja, a poput svjetskih street style zvijezdi, začinila ju je ljubičastom verzijom čizama inspiriranih modom Divljeg zapada.