MOŽE I DRUGAČIJE

Retro ljepotica na špici pravo je osvježenje

22.06.2015 u 18:07

Bionic
Reading

Ljeto je sinonim za pokazivanje kože i mlade djevojke često se protiv vrućina bore tako što nose što manje krpica, ali zgodna dama na zagrebačkoj špici s retro stylingom bila je pravo osvježenje

Kada nas sustignu paklene vrućine, a moramo izaći iz klimatiziranog doma, na pamet nam obično pada tek nekoliko stilova odijevanja. Od maksi haljina do vrućih hlačica za one hrabrije, sve samo da što lakše preživimo ljetne žege.

Iako je ljeto zahvalno godišnje doba jer možemo zgodno kombinirati razne stilove, lijepo je ponekad vidjeti i malo drugačiji styling. Zgodna crnka na zagrebačkoj špici privlačila je pažnju poput prave pin-up djevojke.

Outfitom je naglasila vitko tijelo i bilo je gotovo nemoguće ne primijetiti blistavi osmijeh uz seksi make-up.

Prema nekoj općoj definiciji, retro stil odijevanja podrazumijeva modu koja je stara barem 20 godina, ali teško je biti precizan, budući da se danas nosi doista sve. Stil retro odijevanja najčešće je miks krpica s početaka prema sredini prošlog stoljeća. Takav je styling dočarala i ljepotica sa špice.

Uz bluzu na točkice, usku crnu suknju i ne tako starinsku torbu, look je zaokružila seksi starinskim štiklama i crvenim šeširićem, a tu su mačkaste sunčane naočale i crveni ruž. Uostalom, svaka retro diva reći će vam da su haljine koje ističu obline i blještavilo, imperativ dobrog retro stila pa i mlada djevojka sa špice nije pogriješila.